Últim seminari estratègia de xarxes socials d’èxit | 1 de desembre

26-nov.-2020 | Formació i cursos, Notícies del Clúster, Notícies Generals, Seminaris, jornades i premis

Comparteix:

Com us vàrem comentar anteriorment, aquests dies hem estat realitzant un total de tres seminaris, amb l’objectiu de reimpulsar el comerç de la nàutica en aquest moment que corren i ajudar a la transoformació del sector nàutic.

Ara ens trobem al tercer i últim seminari online de la jornada, per el que us recomanem que us apunteu, ja que encara sou a temps!

SEMINARI 3: DIMARTS, 1 DE DESEMBRE DE 10 A 12h.

¿Com traçar una estratègia de xarxes socials d’èxit: escollir les plataformes clau i com gestionar el dia a dia dels nostres perfils?

COMMUNITY MANAGEMENT

Dediquem de mitja més de 2 hores al dia a les xarxes socials. I això ens permet extreure una conclusió clara: si la teva empresa no té presència en aquestes plataformes, no existeixes. Durant aquest seminari entendrem com gestionar els nostres perfils de xarxes socials per aconseguir més clients i interaccions, com escollir les plataformes ideals per al nostre negoci (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube) i consells pràctics sobre com executar el dia a dia de les nostres publicacions.

Els seminaris seran impartits virtualment, per Gerard Martínez, expert en Màrqueting digital i formació de IZANDO SERVICES.

PREU DEL SEMINARI

SOCIS ADIN SEMINARI: GRATUÏT
NO SOCIS SEMINARI: 50 €

 

Un cop es rebin les inscripcions a info@adin.cat es facilitaran els links d’invitació als inscrits ABANS de l’inici de cada seminari.

Dates límits inscripcions: 24h abans de cada seminari

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades