Últim seminari estratègia de xarxes socials d’èxit | 1 de desembre

26-nov.-2020 | Cursos, Seminaris i Jornades, Notícies Adin, Notícies Formació, Notícies Generals

Com us vàrem comentar anteriorment, aquests dies hem estat realitzant un total de tres seminaris, amb l’objectiu de reimpulsar el comerç de la nàutica en aquest moment que corren i ajudar a la transoformació del sector nàutic.

Ara ens trobem al tercer i últim seminari online de la jornada, per el que us recomanem que us apunteu, ja que encara sou a temps!

SEMINARI 3: DIMARTS, 1 DE DESEMBRE DE 10 A 12h.

¿Com traçar una estratègia de xarxes socials d’èxit: escollir les plataformes clau i com gestionar el dia a dia dels nostres perfils?

COMMUNITY MANAGEMENT

Dediquem de mitja més de 2 hores al dia a les xarxes socials. I això ens permet extreure una conclusió clara: si la teva empresa no té presència en aquestes plataformes, no existeixes. Durant aquest seminari entendrem com gestionar els nostres perfils de xarxes socials per aconseguir més clients i interaccions, com escollir les plataformes ideals per al nostre negoci (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube) i consells pràctics sobre com executar el dia a dia de les nostres publicacions.

Els seminaris seran impartits virtualment, per Gerard Martínez, expert en Màrqueting digital i formació de IZANDO SERVICES.

PREU DEL SEMINARI

SOCIS ADIN SEMINARI: GRATUÏT
NO SOCIS SEMINARI: 50 €

 

Un cop es rebin les inscripcions a info@adin.cat es facilitaran els links d’invitació als inscrits ABANS de l’inici de cada seminari.

Dates límits inscripcions: 24h abans de cada seminari

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades