AMADEU NÚÑEZ DE RECAMBIOS MARINOS, NOU PRESIDENT DE ADIN QUE ES RENOVA COM A CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ.

1-des.-2020 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

– Barcelona, 1 de Desembre 2020. El passat 30 de Novembre va tenir lloc l’Assemblea General de ADIN en la que la candidatura liderada per AMADEU NUÑEZ de RECAMBIOS MARINOS va assolir la presidència de l’entitat, pels propers 4 anys.

Núñez, bon coneixedor de l’entitat, tant per la seva qualitat de soci com de Vicepresident de ADIN, ha conformat un equip de treball implicat i integrat per un equip de treball de persones dels diferents subsectors d’activitats de la nàutica d’esbarjo, que comptarà amb un COMITÈ EXECUTIU reduït per portar la gestió del dia a dia, amb una JUNTA DIRECTIVA amplia i potent en la que cada membre haurà de gestionar un tema concret i per un CONSELL ASSESSOR que estarà integrat pels vocals de les diverses entitats associades. La renovació dels càrrecs de la Presidència i Junta Directiva coincideix també amb la presentació de la nova imatge i web, com a CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ, aprovada a l’Assemblea anterior i que Núñez haurà de visibilitzar i consolidar.

Nuñez té com a objectiu per ADIN / CLUSTER NAUTIC CATALA que sigui una Associació forta, i per aconseguir-ho, l’Associació que té més de 50 anys d’història, necessita incrementar la seva massa social. Per aquest motiu, la seva primera acció serà fer una enquesta oberta a tot el sector nàutic català per demanar les seves necessitats i detectar així com ser útils al sector, per a partir d’aquí posar a treballar a la nova Junta Directiva amb l’objectiu de DONAR AL SOCI ALLÒ QUE NECESSITA.

A curt termini, i totalment alineat amb l’ESTRATÈGIA MARÍTIMA de la Generalitat, promourà l’agrupació dels Centres Nàutics de Catalunya, integrat per Lloguers d’embarcacions, Activitats de Platja, Excursions Marítimes, Centres de Busseig i Acadèmies Nàutiques, sota el paraigües del Clúster Nàutic Català.

Declaracions En opinió d’Amadeu Núñez, nou President del Clúster Nàutic Català: “La nàutica m’ha aportat molt com a persona i com a empresari i ara vull retornar-li a la nàutica una mica del que m’ha donat a mi, donant un pas endavant, per intentar fer de ADIN I EL CLUSTER NÀUTIC CATALA una Associació més FORTA i ÚTIL per a tot el sector, en general, i per a tots els seus socis en particular, i que ajudi de veritat a promoure el nostre sector.”

ANNEXE:

NdP_CLUSTER_NAUTIC_AMADEU_NUNEZ_NOU_PRESIDENT_Nov_2020

NdP_CLUSTER_NAUTIC_AMADEU_NUNEZ_NUEVO_PRESIDENTE_Nov_2020_CAS

JUNTA DIRECTIVA ADIN CLUSTER 30 NOV 2020

Sobre:

CLUSTER NAUTIC CATALÀ:

ADIN, l’Associació d’empresaris d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics, constituïda al 1969, i al 2009 promotora del CLÚSTER NÀUTICA CATALÀ, aglutina i defensa els interessos de mes de 200 empreses, de les diverses associacions i entitats del sector nàutic que representa. Mes informació: Miquel Guarner – info@clusternautic.cat – www.clusternautic.cat Tel. 615 64 33 79 – 93 233 24 32

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades