Impuls de la cartografia marina a Catalunya

20-gen.-2021 | Notícies Generals

Comparteix:

El departament de Territori i Sostenibilitat i el Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació, s’uneixen per impulsar el projecte del Mapa d’Hàbitats Marins a Catalunya. Amb l’objectiu la conservació, planificació d’instruments i gestió adequada de qualsevol sistema ecològic en els ecosistemes marins.

Aquest mandat compta amb dues estratègies:

  • l’Estratègia del Patrimoni Natural i de la Biodiversitat de Catalunya 2030
  • l’Estratègia Marítima de Catalunya 2030, a 3 anys vista començant al 2021

Tots els productes i les bases digitals cartogràfiques que conformen el Mapa d’Hàbitats marins a Catalunya s’han definit seguint les normes i els estàndards establerts per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades