NOVA ETAPA PER LA REDACCIÓ DEFINITIVA DEL PRUG CAP DE CREUS

29-gen.-2021 | Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

El nou projecte de PRUG, Pla Rector d’Usos i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus, en la seva primera fase es va desenvolupar d’esquenes als sectors implicats, i gràcies, en bona mida, a la persistència d’ADIN i a les nombroses reunions mantingudes, amb diversos representants de l’Administració entre ells el aleshores, Conseller JM Pelegrí, vàrem aconseguir que el projecte no prosperés.

 

Al 2017, s’inicia la segona fase del PRUG, on l’Administració ha escoltat a totes les parts, i ha mantingut numerossísimes reunions amb els diferents representants, i a la darrera reunió mantinguda la desembre ja, finalment, es va tancar un document de bases, seguint les propostes dels representats dels sector incloses a la presentació.

 

Per tal que pugueu disposar de tota la informació us adjuntem ambdós documents:

A partir d’ara, s’inicia una nova etapa per la redacció definitiva del PRUG a partir d’aquest document de bases, en el que l’Administració es compromet a, escoltar a tothom, i a seguir avançant en els diversos temes que ens han quedat oberts.

 

Finalment, indicar-vos que podeu seguir l’estat del procés participatiu al web: https://participa.gencat.cat/processes/PRUG-PNCapdeCreus i que estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aportació que ens vulgueu fer arribar.

Preveiem que tot el procés estarà enllestit a finals de 2021.

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades