EL PORT DE MATARÓ ENS INFORMA DE LA SEVA NOVA ETAPA PER LA MILLORA DE LES NOVES INFRAESTRUCTURES DEL PORT

11-març-2021 | Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

Des del Port de Mataró ens comuniquen que inicien una nova etapa per la millora de les noves infraestructures del port, i al mateix temps, ens informen de la convocatòria per optar a les noves concessions dels locals comercials, la qual s’acaba el proper 29 de març a les 13h.

Una nova etapa del Port de Mataró, plena d’oportunitats empresarials on tothom pot guanyar. Oportunitats en l’ocupació dels espais comercials on l’experiència de l’usuari de gaudir de la mar, dels esports nàutics i de la gastronomia han de ser uns factors claus per formar part d’aquesta nova fase. A més, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament aposten fermament pel projecte; aportant finançament i accions de desenvolupament estratègic local.

Les obres es concentren tant en aspectes estructurals (accessos, aparcaments, espais infantils, altres), com en aspectes comercials (diversitat d’oferta comercial i de serveis, terrasses, passeig, altres). Aquestes millores suposen una inversió estimada de 5,6 M d’euros i responen a les directrius del nou Pla de Ports de Catalunya horitzó 2030.

Davant d’aquest nou repte del Port de Mataró, si esteu interessats us adjuntem informació sobre el projecte i les bases del concurs públic.

Presentacio port Mataró locals Plecs locals Mataró

Bases del concurs: Plecs locals Mataró

Per qualsevol dubte i/o consulta, podeu contactar per correu electrònic a: comercial@portmataro.com

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades