AJUTS GENERALITAT A LA COMPETITIVITAT EMPRESARIAL

24-març-2021 | Ajuts i subvencions

Comparteix:

PROGRAMA DE CUPONS PER A LA COMPETITIVITAT EMPRESARIAL

Amb l’esperit d’acompanyar i oferir a les empreses els recursos necessaris per a fer front a la situació actual, ACC10 ha treballat per reorientar els instruments de suport per donar respostes adequades a aquesta nova realitat sobrevinguda, fent-los més eficients i simplificant el seu funcionament.

Un exemple d’aquesta simplificació són els cupons a la competitivitat empresarial, a través dels quals es preveu la concessió d’ajuts per a la contractació de serveis en forma de cupons prestats per proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Un dels àmbits d’aquests cupons és el de la internacionalització, que és un motor de creixement i una palanca per a poder sortir més ràpid de la crisi, al mateix temps que atorga més resiliència a les empreses. Catalunya està ben posicionada en l’àmbit de la internacionalització, acumulant, fins al 2019, nou anys de rècord d’exportacions. Ara, tot i l’actual situació, el 60,6% de les empreses exportadores es plantegen obrir nous mercats i el 30,8% de les empreses no exportadores es plantegen iniciar-se a l’exportació, segons un sondeig elaborat per ACCIÓ.

En aquest nou escenari, l’acompanyament en els primers passos als mercats internacionals, la planificació i la manera d’executar els processos de sortida a l’exterior, són més rellevants que mai. Per aquest motiu, l’assessorament expert per part d’agents acreditats de suport a la internacionalització, ja sigui per explorar les oportunitats que obre la digitalització per exportar, o per iniciar-se en l’exportació, és clau.

L’altre àmbit d’aquests cupons és el de la innovació. Juntament amb la consolidació de l’empresa en els mercats exteriors, és imprescindible l’aposta per la innovació en un sentit ampli. La innovació ha estat fonamental per lluitar contra la covid-19 i, tot i l’actual conjuntura, el 47% de les empreses industrials catalanes faran canvis estratègics (nous productes, digitalització de processos, etc.), segons un sondeig elaborat per ACCIÓ.

Amb aquests cupons podràs contractar serveis experts en exportació i posicionament internacional. Per exemple, podràs fer-hi un pla de promoció internacional, contractar un export manager o fins i tot millorar el posicionament internacional del teu web i xarxes socials. Pots sol·licitar l’ajut si la teva empresa encara no exporta o exporta menys del 15% de la seva facturació.

Trobareu tota la informació al següent document:

 

AJUTS GENCAT A LA COMPETITIVITAT EMPRESARIAL MAR 2021

Per aclarir dubtes o ampliar informació CONTACTEU amb ACC10

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades