TROBA EL MILLOR FINANÇAMENT PER AL TEU PROJECTE

28-març-2021 | Ajuts i subvencions, Notícies Generals

Comparteix:

ACCIÓ t’ofereix un servei d’assessorament financer

ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa t’ofereix un servei d’assessorament financer per a que trobis el millor finançament.

Tant si vols fer una campanya de crowdfunding, cerques finançament d’inversors privats o capital risc, com si vols sol·licitar un préstec, des d’ACCIÓ t’ajuden a buscar les fonts de finançament que s’adapten a les característiques i a les necessitats del teu projecte. T’orientem cap a aquells instruments de finançament que millor hi encaixin i et donen suport i acompanyament per sol·licitar-los.

El Servei d’Assessorament Financer posa a la teva disposició un expert que analitzarà a fons les necessitats del teu projecte i t’explicarà com accedir a les diferents vies per obtenir finançament.

L’assessorament consta de tres fases:

  • Anàlisi prèvia
    Avaluació de la situació financera de la teva empresa. Si ets un emprenedor, tindran en compte el teu pla de negoci i, si ets una pime, analitzaran els estats financers dels últims anys.
  • Reunió
    Comentaran amb tu els resultats de l’informe financer i et recomanaran els tipus de finançament més adequats per a tu i el teu projecte.
  • Acompanyament personalitzat
    T’explicaran els passos necessaris per obtenir el finançament i, si ho vols, t’acompanyaran a les trobades i reunions amb els diferents finançadors.

Vols aprofitar aquest servei? Posa’t en contacte i explora les teves possibilitats d’obtenir finançament!

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades