DISTINTIUS ESTRATEGIA MARITIMA DE CATALUNYA 2019-2020

20-abr.-2021 | Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

El Govern de la Generalitat segueix promovent l’Estratègia Marítima de Catalunya i sis iniciatives del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava reben els distintius de l’Estratègia marítima de Catalunya 2019-2020

Els diplomes s’han donat en el marc d’una jornada virtual en què s’han analitzat els resultats i les oportunitats que representa per al territori la implementació d’aquesta Estratègia.

Juntament amb les iniciatives del Grup d’Acció Local Pesquer Mar de l’Ebre reconegudes el mes passat, enguany s’han distingit un total d’onze projectes.

Sis iniciatives del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava (GALP) han estat reconegudes per la Direcció General de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació amb els distintius de l’Estratègia marítima de Catalunya 2019-2020 (EMC). L’objectiu d’aquests distintius, que enguany s’atorguen per segon cop, és reconèixer aquelles iniciatives que hagin contribuït a la implantació de l’Estratègia marítima de Catalunya, una eina consensuada entre tots els departaments de la Generalitat per impulsar un desenvolupament sostenible i respectuós envers l’ús de la mar, la creació i el manteniment d’ecosistemes marins resilients, la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i un marc de governança innovador que garanteixi l’operativitat.

Els diplomes s’han lliurat en el marc de la Jornada sobre el Desenvolupament Local Participatiu al GALP Costa Brava en què s’han avaluat els resultats i les oportunitats d’implementació de l’Estratègia marítima de Catalunya al territori, que ha tingut lloc de manera telemàtica.

Per a descarregar la nota de prensa amb tota la informació

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/403523/sis-iniciatives-del-grup-daccio-local-pesquer-costa-brava-reben-distintius-lestrategia-maritima-catalunya-2019-2020

Trobareu la jornada i el lliurament dels distintius en aquest enllaç:

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades