CA EN ES

Informació Cicle Manteniment d’Estructures de Fusta i Mobiliari d’Embarcacions (Modalitat DUAL)

21-abr.-2021 | Notícies Formació, Notícies Nàutiques

Adjuntem informació sobre el cicle de Grau Mitjà de Tècnic en Manteniment d’Estructures de Fusta i Mobiliari d’Embarcacions d’Esbarjo, formació que pretén que els estudiants adquireixin competències professionals per mantenir en bon estat i funcionament les estructures, cascs, cobertes i elements interiors de les embarcacions d’esbarjo de fusta, seguint els procediments establerts pels fabricants.

Si esteu interessats en contractar alumnes en pràctiques us podeu posar en contacte amb nosaltres al info@clusternautic.cat o amb el centre.

CFGM MANTENIMENT EST RUCTURES DE FUSTA 2020-21

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies