Delta Ebre Port promou les rutes nàutiques i la destinació amb NAUTAL

14-juny-2021 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Delta Ebre Port promou les rutes nàutiques i la destinació amb NAUTAL, gran operador del sector del xàrter

 

• Les dues rutes nàutiques pels ports ebrencs i la destinació Terres de l’Ebre es promouen a partir d’avui amb la plataforma Nautal, l’operador de xàrters nàutics més gran d’Europa

• L’acció posiciona la costa ebrenca com a lloc estratègic prop de Barcelona, les Illes Balears i les Columbretes per atreure turisme nàutic en un entorn a l’aire lliure i segur, Reserva de la Biosfera

 

Delta Ebre Port continua posicionant la destinació Terres de l’Ebre i els ports ebrencs per captar viatgers de xàrter nàutic i dinamitzar el teixit econòmic local, els comerços, els restaurants, les visites turístiques i les activitats nàutiques i d’oci. Així, s’ha dissenyat un Pla d’accions per potenciar l’arribada de turisme de proximitat que pot fer una activitat nàutica a l’aire lliure, en un entorn únic que és Reserva de la Biosfera i amb totes les mesures de protecció i seguretat. Una de les accions s’ha fet amb Nautal, l’operador de xàrters més important d’Europa, que a través de la seva plataforma ha fet de prescriptor de la destinació Terres de l’Ebre i l’activitat de xàrters als ports ebrencs.
Nautal

Nautal promou a la seva plataforma la destinació Terres de l’Ebre, així com els ports ebrencs on poden amarrar els vaixells de lloguer en les rutes nàutiques que es poden fer pel territori. Aquesta acció ha implicat la gravació d’un vídeo dels itineraris nàutics i tota classe d’activitats nàutiques i turístiques que es poden fer viatjant pel territori que juntament amb la informació es publica al blog de la plataforma i al seu butlletí o newsletter. A més, l’audiovisual es difon a les xarxes socials i a la seva plataforma.

L’empresa Nautal té un gran portal de reserves de vaixells de lloguer en línia i disposa arreu del món d’una àmplia flota de llanxes, velers, catamarans i iots. A partir de la recerca per filtres es dona la possibilitat als viatgers de trobar l’embarcació que s’adapti a les seves necessitats i les millors destinacions turístiques on gaudir-ne.

 

El port de la Ràpita

La ubicació del port de Sant Carles de la Ràpita i la singularitat del seu entorn el posicionen com un dels ports de referència en xàrters nàutics. Aquest port lidera l’activitat nàutica a la costa de Tarragona amb 1.822 amarradors esportius. La magnitud de les instal·lacions esportives en relació amb altres instal·lacions de la zona i la seva situació geogràfica que permet la navegació i la pràctica d’esports nàutics al llarg de tot l’any. Aquests atributs juntament amb la proximitat amb les Illes Balears i els ports de Castelló, fan que la Ràpita i les Terres de l’Ebre se situïn com un punt estratègic i un destí per als xàrters nàutics.

Els avantatges del port de la Ràpita, l’han situat com a port base de les dues rutes de nàutiques d’embarcacions de lloguer. L’itinerari nord transcorre pels ports de l’Ampolla, l’Ametlla de Mar i Calafat, mentre que l’itinerari sud va des del port de les Cases d’Alcanar, passant pels ports del nord de Castelló com ara, Vinaròs, Benicarló, Peníscola fins a les illes Columbretes. Rutes incloses a la Guia nàutica dissenyada per Delta Ebre Port per als navegants.

 

Port de Sant Carles de la Ràpita.

 

Destinació

Des del 2016 la destinació Terres de l’Ebre és Reserva de la Biosfera i es troba entre les 100 millors destinacions sostenibles del món. Es tracta d’una destinació única, diferent i diversa amb la seva varietat orogràfica del litoral, el paisatge, les cales a la costa de l’Ametlla i l’Ampolla, les badies del Delta, i la connexió cap al País Valencià des de la Ràpita i les Cases d’Alcanar per anar a les Columbretes o Peníscola, s’engloben en un paquet turístic atractiu per als turistes nàutics.

 

Descarregar la nota de premsa de 

NP_DeltaEbrePort

 

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades