FORMACION PROFESIONAL DEL MAR – NOU SOCI DEL CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ, ESCOLA NÀUTICA PER A TITULACIONS PROFESSIONALS

15-juny-2021 | Notícies del Clúster, Notícies Generals

Comparteix:

La nostra escola té la seva base al Carrer Dr Trueta 48 (Vila Olímpica de BCN) i ens dediquem a impartir titulacions nàutiques professionals. Sota el lema “fes del mar la teva professió” animem a tots aquells aficionats que desitgin tant ells com els seus familiars obtenir una titulació nàutica professional i tinguin una titulació d’esbarjo, realitzin la conversió a la nostra escola, ja que en ESCOLA PORT, a més de comptar amb els millors professionals: https://escolaportbarcelona.com/instructors/ podran realitzar en el mateix centre totes dues titulacions, les d’esbarjo i les professionals. Podeu veure la informació i els packs amb importants descomptes en aquest enllaç: https://escolaportbarcelona.com/atribucions-professionals-titols-esbarjo/

 

També en el nostre centre podran obtenir titulacions nàutiques superiors com el PPER (Patró professional Embarcacions d’esbarjo), Patró Portuari, Mariner de Pont, Operador Restringit i General del SMSSM. Per a l’obtenció de totes aquestes titulacions oferim uns packs amb importants descomptes.

 

En Escola Port volem transmetre la passió pel mar facilitant el coneixement als nostres alumnes, perquè així puguin obtenir tot tipus de titulacions nàutiques.

Per a més informació podeu visitar:

FORMACION PROFESIONAL DEL MAR

 

 

 

 

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades