Torna la Regata Boomerang – Balsamar al CN El Balís

1-set.-2021 | Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Torna la Regata Boomerang el 4 i 5 de setembre a aigües de Llavaneres

No ho has llegit malament, torna la regata boomerang que es durà a terme els dies 4 i 5 de setembre a aigües de Llavaneres. Participaran regatistes de les classes Creuer RI, sent una regata organitzada pel Club Nàutic El Balís, FUN4SAIL i amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela.

Es tracta de la segona edició, la qual es va celebrar per primer cop l’any 2019 amb un gran èxit de participació i que no es va poder dur a terme el 2020 a conseqüència de la pandèmia. Enguany, els regatistes tenen una nova oportunitat de presentar-s’hi i guanyar un dels trofeus. Un recorregut de 50 milles nàutiques d’una regata estratègica i on poden participar les classes de Creuer RI en totes les seves categories: Tripulació, Solitari i A2.

A causa de la pandèmia i seguint les recomanacions del Procicat, aquesta edició arriba amb modificacions en la seva organització. Per complir el protocol Covid, que ja és habitual en les competicions esportives, no es podran dur a terme els actes socials habituals com és l’aperitiu solidari, el dinar i el sorteig.

El preu de la inscripció inclou una part solidària per a l’Hospital Sant Joan de Déu, les recaptacions de la qual s’entregaran durant el lliurament de trofeus. Les inscripcions ja estan obertes a f4sailing.com. A la competició ja s’han registrat embarcacions com l’Hydra d’Oscar Chaves, Campió actual de la Copa del Rei.

El Club Nàutic El Balís, amb esportistes d’alt nivell com en Florian Trittel que va obtenir una sisena posició als Jocs Olímpics en Nacra 17, està habituat a organitzar regates. Després de la celebració de la Regata Boomerang – Balsamar, el club es prepara per acollir el 18 i 19 de setembre la 22a edició del Gran Premi El Balís.

regata

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades