CA EN ES

Estalvia en la tornada al col·le!

7-set.-2021 | Notícies Generals

Estalvia més que mai en la tornada al col·le amb Club Alamar!

Us portem de tornada els grans descomptes de Club Alamar per a la tornada al col·le! Descomptes en classes particulars, fins al 70% en productes Aliexpress, Més mòbil, 5% a casa del Llibre i moooolt més…

Recorda! que subscriure’s és totalment gratuït i pots fer-ho en aquest enllaç que et deixem a continuació: https://clubalamar.contigomas.com/after_signup

Tots els descomptes que necessites són aquí

 

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies