CA EN ES

TORNA EL SALÓ NÀUTIC ¿JA ESTAS A PUNT? ÚLTIMS DIES D’INSCRIPCIÓ

13-set.-2021 | Fires i Esdeveniments, Notícies Adin, Notícies Nàutiques

Última setmana per reservar els microstands del saló nàutic Internacional de Barcelona.

Cada cop queda menys! Torna el Saló Nàutic Internacional de Barcelona del 12 al 17 d’octubre de 2021 i encara ets a temps de sol·licitar un dels nostres microstands per ser expositor a la fira. Adjuntem el dossier informatiu i la sol·licitud de participació que ens ha fet arribar Fira de Barcelona perquè pugis informar-te i avaluar les teves necessitats.

Dossier informatiu: 1.-Solicitud-expositor_2021-v1

CLICA LA IMATGE DE SOTA PER A MÉS INFORMACIÓ I PREUS DELS MICROESTANDS

Saló Nàutic de Barcelona

 

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies