CA EN ES

DESCOMPTES PER RENOVAR LA TEVA LLAR

4-oct.-2021 | Ajuts i Subvencions, Notícies Generals

Si coneixes Club Alamar ja sabràs que tens a la teva disposició centenars de descomptes exclusius per a les teves compres del dia a dia. Avui volem explicar-te una mica més sobre les marques en les quals pots estalviar per a les teves compres de llar.

Torna la tardor i comencem a passar més temps a casa per això ens encanta que el nostre espai estigui al nostre gust. Pots trobar una gran varietat de descomptes en primeres marques: Bosch, Roca, HolaLuz…

Recorda que registrar-se és totalment gratuït pel que fa només són avantatges!

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies