Acte de lliurament de les distincions com a socis d’honor – Visitans al stand C390 al saló nàutic

5-oct.-2021 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

Ja queda poc perquè el Saló Nàutic de Barcelona comenci i, per aixó, ens complau informar-vos que aquest any ens trobareu, com sempre al nostre stand C390, al moll de fusta, el qual us convidem a visitar per a parlar del sector, pendre un refrigeri o descansar una mica a la nostra zona social.

A més a més, us volem informar que el divendres 15 a les 18 h, farem un acte molt emotiu, amb el lliurament de les nostres distincions com a socis d’honor a alguns destacats representats del sector que han destacat durant la seva trajectòria personal i/o professional en la promoció de la nàutic a Catalunya.

En el mateix acte, farem també dues convocatòries per al 2022, una nova edició dels Premis a la innovació en el sector nàutic, i de l’acció Netegem els Ports, amb la participació i assistència del Sr. Lluís Juncà, director general d’innovació i emprenedoria de la Generalitat i altres personalitats.

L’acte començarà puntualment a les 18h, i  despès del merescut reconeixement, oferirem un cocktail als assistents.

NOTA: Les persones interessades en assistir i no disposin d’invitació o passi, preguem ens contactin a info@clusternautic.cat

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades