CA EN ES

NOVA REVISTA MEDITERRÀNIA NUM. 22

8-oct.-2021 | Notícies Adin, Notícies Generals, Notícies Nàutiques

NOVA EDICIÓ DE LA REVISTA MEDITERRÀNIA

Ja és aquí la nova edició de la REVISTA MEDITERRÀNIA on podràs descobrir les novetats nàutiques. Aquest mes hi ha hagut un fort creixement de les matriculacions en l’àmbit estatal amb un creixement d’un 33,9 % i a Catalunya 43,9 %. Vols continuar llegint?, descarregat la revista

Que hi trobareu?

  1. Amb el vent a la cara
  2. Compteu amb el Clúster Nàutic Català
  3. Informe evolucio mercat
  4. Gener–Agost 2021
  5. Nous Projectes 2022
  6. Torna el Saló Nàutic Internacional de Barcelona
  7. Assessoria legal Escura: un cas real de protecció de dades
  8. Suzuki Marine (Movilmotors)

 

Descarrega aquí: Revista_Mediterrania_CLUSTER_22_WEB (1)

 

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies