CA EN ES

RECORDATORI INVITACIÓ A L’ACTE DE LLIURAMENT DE LES DISTINCIONS DE SOCIS D’HONOR 2021 

11-oct.-2021 | Notícies Generals

L’acte de lliurament de les distincions de SOCIS D’HONOR 2021 tindrà lloc al nostre stand C-390, el proper divendres 15 d’Octubre de 18 a 19 hores, i comptarà amb la participació de Lluís Juncà, director general d’innovació i emprenedoria.

En el mateix acte farem la presentació de la nova imatge del Clúster Nàutic Català, i la convoctòria de la nova edicició dels premis a la innovació i de l’acció netegem els ports per a 2022.

T’ESPEREM EL 15 D’OCTUBRE!

 

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies