CA EN ES

ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA 28 D’OCTUBRE

13-oct.-2021 | Notícies Adin

Benvolguts,

Per la present us convoquem a tots els socis a la ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA DEL CLUSTER NÀUTIC CATALÀ que tindra lloc el proper dijous 28 d’octubre a les 12,30h de manera presencial a BUFETE ESCURA, c/londres 94 i de manera telemàtica a  https://meet.jit.si/Assemblea_CLUSTER_NAUTIC_CATALA

ORDRE DEL DIA:

0. Benvinguda del president

1.Lectura i  aprovació, si s’escau, de l’acta de la reunió anterior

2. Aprovació quotes 2022

3. Presentació properes accions de captació i pla d’accions 2022

4. Debat / precs i preguntes

5. Cloenda

Preguem confirmació d’assistència.

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies