EL SALO NAÙTIC DE BARCELONA SOBREPASSA LES EXPECTATIVES DEL SECTOR

25-oct.-2021 | Notícies del Clúster, Notícies Generals

Comparteix:

El Saló Nàutic de Barcelona ha posat de relleu la seva condició d’esdeveniment líder de la nàutica d’esbarjo d’Espanya i un dels més importants d’Europa amb la participació de 184 expositors, més de 500 embarcacions i prop d’un centenar de primícies en una edició que, adaptada al context actual, ha superat les expectatives inicials amb un total de 51.236 visitants.

Des del Clúster Nàutic Català valorem molt positivament aquesta edició del Saló Nàutic de Barcelona per 3 raons:

1. Tot i la incertesa, el Saló ha tingut una mostra prou àmplia i podríem dir que entre tots “hem salvat els mobles” i ens dona marge per treballar per un futur millor. Aquest no es el Saló Nàutic que tots volem però tenim marge per recuperar-lo i fer-lo créixer. Des de aquest mateix moment emplacem a Fira de barcelona i al Saló Nàutic per començar a treballar plegats per preparar i renovar el Saló Nàutic de 2022.

2. Hem tingut una afluència de visitants millor del que esperàvem els expositors, però sobre tot molts més visitants interessats del que esperàvem tots els expositors. La manca de disponibilitat d’embarcacions per al 2022 ha fet que s’hagin tancat nombroses operacions per 2023 i 2024. El que ens permetrà comptar amb una millor representació i disponibilitat d’embarcacions per a la propera edició.

3. Els expositors i professionals del sector teníem moltes ganes de retrobar-nos. Sembla que el pitjor de la pandèmia ja ha passat. I al Saló Nàutic tots els professionals hem celebrat amb “eudoria controlada” la tornada a la normalitat.

En aquesta edició, el Clúster Nàutic Català hem convocat la 7ª edició dels nostres premis a la innovació en el sector, hem apostat per presentar l’acció Netegem els Ports i, en un acte entranyable, amb Lluís Juncà, director general d’innovació i emprenedoria, i Luis Conde, president del Saló Nàutic, hem lliurat les distincions com a socis d’honor de la nostra entitat a:

  • Enric Alsina de Nàutic Palamós
  • Concha Morenilla i Enric Penalba de Comercial Skualo
  • Miquel Nicolau de Astilleros Nicolau

A la 59ª edició s’ha superat totes les expectatives i ha estat visitat per més de 51.000 persones interessades. Ara hem de posar la proa cap a la 60ena edició de l’any 2022 que hauria de ser la primera d’una nova etapa en línia als canvis del sector, on, a més del que ja tenim, poguéssim trobar el Xàrter, els centres Nàutics i, en general, totes les activitats nàutiques i nàutico-turístiques, per tal que aquest pugui ser el punt de trobada i unió de tots els professionals del sector i també de tots els amants de la pràctica de les activitats nàutiques.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades