CA EN ES

DESCOBREIX ALAMAR NÀUTICA I TOTS ELS AVANTATGES PEL TEU NEGOCI

28-oct.-2021 | Notícies Adin, Notícies Nàutiques

A finals de la temporada vàrem presentar alamarnautica.com, el marketplace nàutic on podràs publicar gratuïtament tots els teus productes i serveis, ja sigui per per “exposar i/o per vendre”. Es pot publicar tot, embarcacions noves i d’ocasió i de lloguers, serveis, accessoris, …. És una eina totalment gratuïta pels nostres socis. Ara és el moment de promoure la seva utilització i per això des de Clúster Nàutic Català hem preparat un manual per explicar-vos com crear la vostra botiga virtual al marketplace i com publicar els vostres productes i serveis.

Per a qualsevol dubte o informació addicional estem a la vostra disposició a info@clusternautic.cat i al telèfon 615 64 33 79

Descarrega el manual alamar nàutica 2021: alamarnautica-manual-2021

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies