CA EN ES

VINE A LA JORNADA DE SEGURETAT MARÍTIMA AL BALÍS

9-nov.-2021 | Cursos, Seminaris i Jornades, Fires i Esdeveniments, Notícies Nàutiques

El divendres 12 de novembre a les 16:00h l’Escola Nàutic Ocean, celebra al C.N. El Balís (Sant Andreu de Llavaneres) un altra jornada DE SEGURETAT MARÍTIMA. Els alumnes i socis podreu gaudir de xerrades i demostracions a les instal·lacions del Club.

Ofereixen places en embarcacions perquè pugueu sortir a l’aigua i viure de prop la simulació de rescat a l’helicòpter HELIMER! A més a més, També comptaran amb la col·laboració de BALSAMAR que realitzarà unes demostracions d’obertura de Balsa salvavides i armilles hidroestàtiques.

 

Atenció Les places són limitades. Reserva la teva enviant un correu a:
reservas@nauticocean.com

¡No perdeu l’oportunitat de viure aquesta experiència, és realment impressionant!

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades