El Clúster Nàutic Català a la conferència: L’evolució dels vaixells i el transport marítim aquests darrers 50 anys i visió de futur’

11-nov.-2021 | Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

El passat dimecres 10 de novembre va tenir lloc la conferència “L’evolució dels vaixells i el transport marítim aquests darrers 50 anys i visió de futur” a la que va assistir Miquel Guarner, en representació del Clúster Nàutic Català.

La jornada va comptar amb les intervencions dels Srs. Benito Núñez, Director General de la Marina Mercant i Damià Calvet, President de l’Autoritat Portuària de Barcelona i amb la cloenda de Daniel Crespo, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i les ponències de:

  • “El Vaixell Autònom” per Guilherme Vasconcelos, Surveyor FiS Spain South Maritime de l’empresa DNV G
  • “Els combustibles del futur” per Germán de Melo, Doctor en Marina Civil i professor Titular de la Facultat de Nàutica-UPC i vicepresident del COMME
  • “Rutes de la navegació del futur” per Agustí Martín, Doctor en Marina Civil, Capità de la Marina Mercant i degà de la Facultat de Nàutica de Barcelona.

Durant la xerrada es va parlar tant del disseny com dels sistemes de propulsió, així com de l’evolució del transport marítim. A més, amb visió de futur, es va parlar també sobre com pot canviar el transport marítim durant els pròxims 50 anys.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades