NOU SOCI: Bas & Josa

17-nov.-2021 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Donem la benvinguda al nou soci BAS & JOSA reputada empresa de transport marítim, aeri i terrestre i duanes i altament especialitzada en el sector logístic de les embaracions d’esbarjo. La seva experiència i alta qualificació es tradueix en capacitat de resposta i qualitat de servei, complint així amb la filosofia de l’empresa: tracte personalitzat al client amb un profund coneixement de les seves necessitats.

Descobreix més sobre Bas & Josa al seguent enllaç: http://www.basjosa.com/es/quienes-somos

El darrer nou soci del Clúster Nàutic Català, s’hi afegeix al nostre col·lectiu per recolzar les nostres iniciatives i per gaudir dels nostres serveis com l’AREA PRIVADA DE SOCIS I EL MARKETPLACE NAUTIC, on els nostres socis podran vendre i/o promocionar els seus productes i/o serveis gratuitament.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades