CA EN ES

EXIT DE PARTICIPACIO A LA REUNIÓ D’EMPRESES NÀUTIQUES AL CLUB NÀUTIC CAMBRILS

30-nov.-2021 | Cursos, Seminaris i Jornades, Notícies Adin

 

EXIT DE PARTICIPACIO A LA REUNIÓ D’EMPRESES NÀUTIQUES AL CLUB NÀUTIC CAMBRILS

El passat 18 de novembre va tenir lloc un a reunió d’empreses nàutiques al restaurant del Club Nàutic de Cambrils, on els tretze assistents vàrem debatre àmpliament sobre les problemàtiques més destacades  del sector tant a nivell general, com a nivell local.

Com a temes destacats, els assistents varen expressar la seva insatisfacció per el model de treball tan dispar dels varadors dels ports catalans i de les dificultats que tenen les nàutiques per acreditar-se a la plataforma dels ports pel control d’accés, així com de l’intrusisme que pateix el sector, tant a nivell de reparació com de les empreses de lloguer d’embarcacions.

Des del Clúster Nàutic Català, properament farem una aproximació a l’ACPET, l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, per tal d’ampliar i millorar la nostra col·laboració.

     

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades