EXIT DE PARTICIPACIO A LA REUNIÓ D’EMPRESES NÀUTIQUES AL CLUB NÀUTIC CAMBRILS

30-nov.-2021 | Notícies del Clúster, Seminaris, jornades i premis

Comparteix:

El passat 18 de novembre va tenir lloc una reunió d’empreses nàutiques al restaurant del Club Nàutic de Cambrils, on els tretze assistents vàrem debatre àmpliament sobre les problemàtiques més destacades  del sector tant a nivell general, com a nivell local.

Com a temes destacats, els assistents varen expressar la seva insatisfacció per el model de treball tan dispar dels varadors dels ports catalans i de les dificultats que tenen les nàutiques per acreditar-se a la plataforma dels ports pel control d’accés, així com de l’intrusisme que pateix el sector, tant a nivell de reparació com de les empreses de lloguer d’embarcacions.

Des del Clúster Nàutic Català, properament farem una aproximació a l’ACPET, l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, per tal d’ampliar i millorar la nostra col·laboració.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades