DIVENDRES 3 DE DESEMBRE, ENCESA DE LLUMS I CONCERT DE NADAL AL PORT DE BADALONA

2-des.-2021 | Notícies del Clúster, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Demà divendres a les 18h,  a la Plaça de Capitania del Port de Badalona tindrà lloc un acte molt especial:  L’encesa de llums i el concert de Nadal amb el conjunt Gòspel Sentits

El Port de Badalona estarà encantat de que assitiu i de que feu extensiva aquesta crida a tots els membres dels clubs i familiars i coneguts, i que sigui un acte de festa i de trobada de la comunitat nàutica, del Port de Badalona, del territori i de la ciutat.

Millor si ompliu el formulari per a que puguin fer una estimació de l’aforament. No cal reserva prèvia ni es farà control d’accés. L’acte es fa a l’aire lliure, en obert, i està sotmès, evidentment, a les mesures Covid19 vigents.

formulari assistència

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades