NOUS AVANTATGES DEL CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ PER A LA TEVA EMPRESA

21-des.-2021 | Notícies Generals

Comparteix:

El Clúster Nàutic Catalá t’ajuda per a la que la teva empresa funcioni millor i et proporcionem una quantitat d’avantatges per millorar el teu negoci d’una manera directa, vetllant sempre pels interessos de les empreses associades i de tot el sector nàutic.

Descobreix els avantatges de ser part de l’organització empresarial més representativa de les empreses nàutiques de Catalunya:

Al Clúster Nàutic Català representem i defensem els teus interessos davant les administracions, els agents socials i la societat en general.

Al Clúster Nàutic Català contribuïm activament al creixement i la competitivitat del sector nàutic i de la teva empresa.

Al Clúster Nàutic Català estem presents en els principals fòrums i esdeveniments, perquè el nostre treball pugui beneficiar la competitivitat de la teva empresa i t’ajudem a buscar els recursos que necessites.

A l Clúster Nàutic Catalàt’oferim jornades, seminaris, esdeveniments, fires, gratuïts o en condicions preferencials, perquè la teva empresa sigui més forta i competitiva.

Al Clúster Nàutic Catalàt’oferim estudis de mercat, informes de matriculacions, assessorament nàutic gratuït sobre normatives, titulacions i impostos, perquè la teva empresa aquest al dia, així com formació, consultoria estratègica, finançament, internacionalització, jurídic, noves tecnologies, recursos humans, riscos laborals i assegurances, amb productes i serveis exclusius.

Al Clúster Nàutic Català t’oferim acords comercials, amb proveïdors recomanats amb condicions exclusives per millorar la rendibilitat de la teva empresa.

Però… A part de tots aquests aventatges, proporcionem diferents serveis per els nostres socis que ajuden en la rendibilitat de les seves companyies:

  • ALAMAR NÀUTICA: Es el marketplace nàutic on podràs publicar gratuïtament tots els teus productes i serveis, ja sigui per “exposar i/o per vendre”.
    • Es pot publicar tota mena d’embarcacions, ja siguin noves, d’ocasió i de lloguers, a la part que serveis, amarratges, locals de port i accessoris.
    • Amb el marketplace d’Alamar Nàutica podràs donar a conèixer la teva companyia oferint els teus productes i serveis d’una manera directa a un públic específic.

  • CENTRES NÀUTICS: Són centres d’activitats marítimes que, mitjançant la contractació de serveis, ofereixen la possibilitat de fer activitats nauticorecreatives i de pesca.
    • Academies nàutiques: Les acadèmies nàutiques són centres d’activitats marítimes que imparteixen la formació teòrica i pràctica necessària per a obtenir les titulacions oficials de nàutica d’esbarjo i la llicència de navegació…
    • Centres de busseig: Les acadèmies nàutiques són centres d’activitats marítimes que imparteixen la formació teòrica i pràctica necessària per a obtenir les titulacions oficials de nàutica d’esbarjo i la llicència de navegació…

  • EL CLUB ALAMAR: Es un club de descomptes de més de 400 empreses que el Clúster Nàutic Català posa a disposició gratuïta per a tots les empreses associades i els seus treballadors.

  • NETEGEM ELS PORTS: Concients de la importancia de la preservació del medi marí i de que per a una part de la ciutadanía la nàutica d’esbajo i els ports esportius necesiten millorar la seva imatge, des del cluster nàutic reafirmem el nostre compromís amb la preservació de medi marí, com a base per al conexament del nostre sector, i per aixó hem desenvolupat el projecte.

  • PREMI PER A LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR NÀUTIC: El CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ by ADIN, en el seu propòsit d’impulsar el sector de la nàutica d’esbarjo, convoca el seu 6è premi anual per a projectes empresarials vinculats al sector de la indústria comerç i serveis nàutics, o fins i tot projectes d’activitats per a la difusió de les activitats nàutiques, el turisme i els esports nàutics.

  • REGISTRE XÀRTER: Per a contribuir al desembolupament profesional del Xàrter Nàutic i frenar l’intrusisme, des d’ADIN i seguint el model de Balears, impulsem el registre d’embarcacions de Xàrter a Catalunya, mitjançant declaracions responsable de l’empresa.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades