CA EN ES

CANCEL·LAT EL SALO NAUTIC DE DUSSELDORF

14-gen.-2022 | Fires i Esdeveniments, Notícies Adin, Notícies Generals, Notícies Nàutiques

Desautoritzada la celebració de boot 2022 per ordre governamental.

A causa de la propagació de la variant Omicron, el Govern alemany estableix noves restriccions en la República Federal Alemanya, aplicables des del 28 de desembre de 2021.

Amb motiu de la situació actual de la pandèmia, el Govern de Renània del Nord-Westfàlia prohibeix la celebració de grans certàmens oberts al públic en general (certàmens de caràcter B2C) durant el mes de gener 2022.

El Ministeri de Sanitat de Renània del Nord-Westfàlia va anunciar el passat 29.12.2021 la cancel·lació de boot Düsseldorf 2022 per l’elevada assistència de públic no professional a aquest certamen supraregional. Les fires dirigides a un públic professional (B2B) no es veuran afectades per aquestes restriccions governamentals.

 

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies