EL CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ APOSTA PER LA PROFESSIONALITZACIÓ DEL SECTOR AMB EL NOU CONVENI AMB LA FUNDACIÓN INGENIERO JORGE JUAN.

19-gen.-2022 | Formació i cursos, Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Seminaris, jornades i premis

Comparteix:

Són fins del Clúster Nàutic Català oferir activitats d’interès per als seus socis, l’objecte dels quals sigui promoure la professionalització del sector.

Que la Fundación Ingeniero Jorge Juan té com a fins la difusió de coneixement i organització de formació, jornades i esdeveniments encaminades a la consecució d’aquesta difusió, amb especial interès en aquelles
activitats relacionades d’alguna manera amb el Sector Nàutic-Marítim.

L’objecte del Conveni és la col·laboració del Clúster Nàutic Català en la promoció de l’oferta formativa de la FIJJ enfront dels membres del Clúster Nàutic Català.

 – Contingut de la col·laboració:

a) El Clúster Nàutic Català facilitarà periòdicament als seus membres la informació sobre l’oferta formativa de la Fundación Ingeniero Jorge Juan, enviant per mail aquesta informació a la seva base de dades i publicant notes de premsa.

b) La Fundación Ingeniero Jorge Juan oferirà un descompte del 10% en el preu de les seves activitats
formatives als membres del Clúster Nàutic Català mitjançant la introducció d’un codi que facilitarà el Clúster Nàutic Català als seus associats.

c) El Clúster Nàutic Català podrà proposar per a la seva avaluació de viabilitat per la Fundación Ingeniero Jorge i en el seu cas preparació i posada en funcionament, els cursos que consideri de valor afegit per als seus membres, aportant el títol del curs, objectius, a qui va dirigit i un programa del curs que permeti l’anàlisi de viabilitat.

d) Els membres del Clúster Nàutic Català podran postular-se com a professors de cursos impartits per la fundació.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades