Nou tràmit electrònic per autorització d’embarcacions de pràctiques i cursos de radiooperador per a llicències i títols de nàutica

20-gen.-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

Les acadèmies nàutiques requereixen d’una autorització per impartir les pràctiques bàsiques i complementàries necessàries per a l’obtenció de la llicència de navegació i títols nàutics i a bord d’una determinada embarcació, així com per impartir els cursos de formació d’operadors de ràdio.
A partir d’ara aquest tràmit només es pot fer per internet i per fer-lo caldrà la identificació amb l’idCAT Mòbil o un certificat digital de persona física, de representació o de persona vinculada.

Al següent enllaç, podeu accedir al tràmit i sol·licitar l’autorització

Autorització d’embarcacions de pràctiques i cursos de radiooperador per a llicències i títols de nàutica.

Normativa

A efectes del que estableix la Llei 2/2010, del 18 de febrer, de pesca i acció marítimes, les acadèmies nàutiques són centres d’activitats marítimes que imparteixen la formació teòrica i pràctica necessària per obtenir les titulacions oficials de nàutica d’esbarjo. Les acadèmies nàutiques requereixen una autorització per impartir les pràctiques bàsiques i complementàries necessàries per a l’obtenció de la llicència de navegació i títols nàutics i a bord d’una determinada embarcació, així com per impartir els cursos de formació d’operadors de ràdio.

A qui va dirigit?
A acadèmies nàutiques que vulguin impartir pràctiques a bord d’una determinada embarcació, així com impartir cursos de formació de radiooperador.

Organisme responsable

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades