Nous programes de subvencions per a generar noves contractacions

24-gen.-2022 | Ajuts i subvencions, Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

La Generalitat llença els nous programes del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per impulsar la reactivació socioeconòmica a la ciutadania i a les empreses amb l’objectiu de generar noves contractacions:

Programa d’ajuts a la contractació de joves – 17.600€ per contracte

Programes per a la contractació de persones menors de 30 anys, en els que s’ofereixen subvencions per a contractar joves en diverses modalitats contractuals. Un total de 125 milions d’euros en ajuts a les empreses, autònoms i cooperatives de treball associat. S’ofereixen fins a 17.600 euros per cada jove contractat durant 12 mesos a jornada completa.

Programa de contractació de persones majors de 30 anys – 1.473,71€ mensuals

Contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur per fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat, i en concret, la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat.

Aquests programes estan adreçats a les persones físiques o jurídiques privades, i les comunitats de béns, amb capacitat per subscriure, com empresàries, un contracte de treball, a les entitats sense ànim de lucre (incloent les associacions i fundacions) i a les cooperatives de treball associat.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades