EL CLUSTER NÀUTIC CATALÀ PRESENTA ELS SEUS PROJECTES A PORTS DE LA GENERALITAT

31-gen.-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

Pere Vila, Director General de Ports de la Generalitat, va rebre recentment a les seves oficines de Barcelona a Amadeu Núñez i Miquel Guarner, respectivament, President i Secretari General del Clúster Nàutic Català.

El motiu de la reunió mantinguda, va ser presentar els projectes del CLÚSTER NAUTIC CATALÀ al nou Director General de Ports de la Generalitat, qui va constatar al representants del Clúster la predisposició de Ports de la Generalitat en promoure les activitats nàutiques recreatives.

De manera destacada, les principals qüestions tractades a la reunió varen ser:

  • Projecte Netegem els Ports: on per part del Clúster Nàutic hi ha prevista l’ampliació del projecte incorporant també embarcacions i motors elèctrics i equipaments portuaris que afavoreixin la preservació del medi marí.

  • Registre Xàrter: Projecte del Clúster Nàutic per a contribuir a la professionalització i protecció del sector del xàrter.

  • I també a nivell general, d’accions diverses per a popularitzar la navegació i les seves diverses activitats recreatives.

 

La reunió es va celebrar amb molt bona sintonia, i es va acordar continuar mantenint torbades informades per a fer el seguiment de l’evolució de les actuacions previstes.

https://ports.gencat.cat/

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades