NOU CONVENI DE COL·LABORACIÓ: BAS & JOSA ESPECIALISTA EN LOGISTICA IMPORT-EXPORT PER AL SECTOR NAUTIC

8-febr.-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

Clúster Nàutic Català i Bas & Josa han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual els nostres socis que puguin necessitar serveis de logística importació exportació gaudiran d’un assessorament tècnic-professional totalment gratuït.

BAS & JOSA va iniciar l’activitat com Agència de Duanes al 1908, i des de llavors ha anat incrementant els seus serveis adaptant-se a les necessitats dels seus clients.

D’aquesta manera, es van anar creant els departaments de transport internacional aeri, marítim i terrestre, servei de consultoria de comerç internacional i duanes, logística per Ecommerce i altres serveis especialitzats.

Contem amb un equip multidisciplinari i multilingüe (es parlen més de 10 idiomes a l’empresa) i una selectiva xarxa internacional d’agents especialitzats. La nostra principal missió és conèixer i atendre les necessitats dels nostres clients per crear les millors solucions adaptades a cada cas.

Tanmateix, detectem la necessitat de crear un servei especialitzat per la Nàutica, amb l’objectiu de cobrir les diferents necessitats logístiques dels nostres clients, procediments duaners, suport legal per empreses i particulars residents i no residents de la UE i, en definitiva, convertir-nos en consultors
exclusius del sector.

Aquestes son algunes de les seves solucions per la Nàutica:

  • Transport internacional marítim i aeri, consolidats i equips especialitzats per a càrrega d’embarcacions, gestió d’urgències per recanvis i tramitació d’assegurances.
  • Tràmits duaners, quadern ATA, exportacions temporals i solucions personalitzades. Especial atenció al cas de no residents de la UE.
  • Solucions logístiques per esdeveniments internacionals com els Jocs Olímpics de Tokio 2020 i la ExpoDubai 2020.
  • Consultoria de transport internacional, multimodal i transport especial.
  • Altres serveis adaptats i exclusius pels nostres clients, així com operatives especials que comporten una solució a mida.

Com a membres del Clúster Nàutic profunditzaran més en les necessitats del sector per trobar les millors solucions en col·laboració estreta amb els nostres membres.

BAS & JOSA SL


Av. Drassanes 6-8 12ª Edifici Colón – 08001 – Barcelona

Contacto: Javier del Olmo / email: jdelolmo@basjosa.com; Móvil: +34 660 523 952

Per a més informació: https://clusternautic.cat/servei-adin/bas-josa/

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades