NOU SOCI: V DE BRAVADO

28-febr.-2022 | Notícies Generals

Comparteix:

Des del Clúster Nàutic Català volem donar la benvinguda al Nou Soci: V de Bravado un dels escars més moderns de la costa mediterrània.

Des de la seva concepció i disseny, cada detall ha estat pensat per a complir les més altes expectatives d’eficiència i aconseguir el major grau de versatilitat i eficàcia que es pot trobar en una empresa del sector nàutic.

Les seves modernes instal·lacions estan perfectament condicionades per a afrontar, amb total garantia, qualsevol mena de treball de reparació i posada a punt d’embarcacions, siguin de vela o motor.

Incloent des de delicades i minucioses intervencions d’ebenisteria i fusteria en vaixells clàssics, fins als més sofisticats i avantguardistes tractaments en iots d’última generació.

En V de Bravado compten amb una àrea tècnica de 12.500 m², situada en el port esportiu de Premià de Mar.

En aquest ampli recinte, equipat amb avançades mesures de seguretat activa i passiva, disposen d’un BOATLIFT de 250 tn, un carro 35 tn, moll de treball i espera de 70 m, tallers de reparació i pintura, elevadors hidràulics, grua de 15 tn, zona de invernaje en sec i multitud de possibilitats més.

EN L’ACTUALITAT, ESTAN CONSTRUINT UNA NOVA ZONA DE LOCALS INDUSTRIALS PER A EMPRESES DEL SECTOR NÀUTIC.

Informa’t en: 938 295 803 / 606 686 947 / varadero@vdebravado.com o a https://vdebravado.com/

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades