Encara no has provat Alamar Nàutica?

23-març-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

Vols millorar la teva visibilitat en el sector nàutic?

ALAMAR NÀUTICA ES LA TEVA SOLUCIÓ!

Prova Alamar Nàutica, el nou marketplace nàutic on podràs publicar gratuïtament tots els teus productes i serveis, ja sigui per “exposar i/o per vendre”, i això no és tot, ja que et donaràs a conèixer en el sector gràcies a l’àmplia xarxa de contactes vinculats al Clúster Nàutic Català.

Amb Alamar Nàutica tindràs el lloc que et mereixes.

Crea la teva Botiga virtual a Alamar Nàutica i per a posar-ho més fàcil hem preparat un manual per explicar-te com crear la teva botiga virtual al marketplace i com publicar els teus productes i serveis.

Manual Marketplace Alamar Nàutica 2021

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades