Encara no has provat Alamar Nàutica?

23-març-2022 | Notícies Adin, Notícies Generals, Notícies Nàutiques

Vols millorar la teva visibilitat en el sector nàutic?

 

ALAMAR NÀUTICA ES LA TEVA SOLUCIÓ!

 

Prova Alamar Nàutica, el nou marketplace nàutic on podràs publicar gratuïtament tots els teus productes i serveis, ja sigui per “exposar i/o per vendre”, i això no és tot, ja que et donaràs a conèixer en el sector gràcies a l’àmplia xarxa de contactes vinculats al Clúster Nàutic Català.

 

Amb Alamar Nàutica tindràs el lloc que et mereixes.

 

Crea la teva Botiga virtual a Alamar Nàutica i per a posar-ho més fàcil hem preparat un manual per explicar-te com crear la teva botiga virtual al marketplace i com publicar els teus productes i serveis.

Manual Marketplace Alamar Nàutica 2021

 

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades