ENQUESTA RÀPIDA SALÓ NÀUTIC DE BARCELONA 2022. CANVIS I PROPOSTES SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA.

28-març-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

Des del Clúster Nàutic Català considerem que el Saló Nàutic Internacional de Barcelona és un esdeveniment molt important per a promoure el sector nàutic a Catalunya.

Tot veient la positiva evolució del nostre sector en els darrers temps, des del Clúster Nàutic Català volem promoure encara més la iniciació en el sector i en les activitats nàutiques, i considerem que una mostra molt més gran i diversificada seria important per a atreure nous usuaris al sector.

Per a poder augmentar la participació d’empreses expositores al Saló Nàutic de Barcelona, considerem imprescindible que s’ajustin el preus de participació entre un 30 i un 40%, i per aquest motiu així ho hem traslladat a la nova direcció del Saló Nàutic.

Donat els costos addicionals que representa per a Fira de Barcelona organitzar el Saló Nàutic al Port Vell i al Moll de la Fusta, se’ns comunica que la única possibilitat de millorar notablement els costos de participació seria ORGANITZANT TOTA LA MOSTRA AL RECIENTE DE GRAN VIA a l’Hospitalet, com s’havia fet fins a l’any 2012, i MANTENIMENT NOMES UNA MOSTRA FLOTANT A PORT VELL PER A EMBARCACIONS A PARTIR DE 12 m. D’ESLORA.

És per això, que per aquest motiu volem conèixer les opinions del nostre col·lectiu mitjançant una enquesta ràpida de 2 minuts.

Properament, us traslladarem els resultats de l’enquesta i també seran traslladats a Fira de Barcelona.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

A continuació us adjuntem l’enllaç per accedir a l’enquesta.

ENQUESTA SALÓ NÀUTIC DE BARCELONA

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades