Èxit de visitants al Mediterranean Diving Show de Cornellà

4-abr.-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

El Mediterranean Diving Show s’acomiada reforçant el seu posicionament com a referent del sector subaquàtic.

Fira de Cornellà ha tancat aquest diumenge 3 d’abril les portes després de tres intensos dies en què s’ha convertit en la catedral del busseig per excel·lència. El Mediterranean Diving Show 2022 s’acomiada amb una excel·lent acollida per part de visitants i expositors. Gairebé 10.000 persones han passat pel recinte firal de Cornellà a la recerca de les novetats quant a equips, per conèixer les destinacions més noves o per informar-se sobre cursos a escoles i centres de busseig que els permeti explorar els fons submarins. Amb el suport incondicional de més de setanta expositors, el MD Show ha tornat a posar de manifest la importància d’aquest sector que cada cop guanya més adeptes i que es converteix en un revulsiu econòmic per als territoris on es practica afavorint l’anomenada economia blava que reconeix la importància dels mars i oceans com a motors d’economia pel seu gran potencial per a la innovació i el creixement.

Tres intensos dies de fira amb demostracions d’apnea a la piscina, tallers infantils subaquàtics, demostració de rugbi subaquàtic, Jornades Tècniques Professionals també molt concorregudes… tot ha acabat de configurar l’oferta firal. El Mediterranean Diving Show s’acomiada fins al 2023 mantenint el seu posicionament com una de les fires de busseig més importants d’Europa.

Miquel Guarner, secretari general del Clúster Nàutic Català, va visitar el certamen on entre la setantena d’expositors, hi havia dos dels nostres associats, GARMIN i NEUMATICAS BCN promocionant els seus productes i serveis entre els aficionats a les activitats subaquàtiques.

Des del Clúster Nàutic Català apostaríem per tal de que des de Fira de Barcelona / Saló Nàutic es fessin esforços per tal de seguint altres exemples d’importants salons nàutics europeus com Düsseldorf, el nostre saló ampliés la seva oferta expositiva incorporant subsectors tan rellevants como el busseig i la pesca esportiva i el xàrter nàutic, entre d’altres.

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades