CUIDEM EL MAR: El Clúster Nàutic Català lluita per una Nàutica Catalana renovable i sostenible

19-abr.-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

Des del Clúster Nàutic Català tenim la responsabilitat social de lluitar per una nàutica catalana renovable i sostenible i per això creem accions que ho reafirmen.

L’any passat vàrem fer l’acció “Netegem els ports”https://netegemelsports.clusternautic.cat/ AMB ENORME DIFUSIÓ clipping_NETEGEM_ELS_PORTS_JULIOL_2021 i gran acolliment per part del sector y medis, la nostra idea per aquest 2022 i següents era repetir-la a diferents ports del litoral català.

Però, no obstant venim amb NOVETATS, ja que aquest 2022 volem fer una nova acció de màxima visibilitat, que anomenarem “Cuidem el mar”, on l’objectiu és donar visibilitat del que es fa des del sector nàutic per la sostenibilitat i la preservació del medi marí, on combinarem les accions pròpies amb els productes i serveis que promouen les nostres empreses associades, algunes d’elles finalistes a les darreres edicions dels nostres premis a la innovació en sector www.innovanautica.com.

Aquest mes de maig farem una presentació a Barcelona dels productes i serveis dels nostres socis per la preservació del medi marí.

Les següents empreses associaces localitzades tenen l’objectiu comú de lluitar per una nàutica sostenible amb una responsabilitat i concienciaciació mediambiental:

Propulsió elèctrica extraïble

https://electric-sea.com

Dron elèctric per batimetria i altres

https://www.gpaseabots.com
LOGO KAICYCLES

Artefactes nàutics autopropulsats i eléctrics

https://kaicycles.com
LOGO KAICYCLES

Embarcació elèctrica

https://magonisboats.com
LOGO KAICYCLES

Motors elèctrics

https://oceanvolt.com
LOGO KAICYCLES

Dron elèctric neteja ports i platges

https://www.onasafeandclean.com

Tens algun producte o servei adient?

Vols participar i que el promovem?

Informa’t a info@clusternautic.cat  615 64 33 79

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades