Gran acollida en el conveni de col·laboració amb albatros marítimo

27-abr.-2022 | Notícies del Clúster, Notícies Generals

Comparteix:

El passat mes de febrer el Clúster Nàutic Català i Albatros Marítimo,  consultoria d’assegurances especialitzada en el sector marítim, el transport i la logística, vàrem signar un conveni de col·laboració mitjançant el qual Albatros Marítimo es compromet a oferir assessorament en l’anàlisi de riscos empresarials, així com els serveis propis de l’activitat de Mediació d’Assegurances, d’acord amb la legislació vigent: Mediació a la cerca i subscripció d’assegurances i assessorament en la gestió de sinistres, entre d’altres als socis del Clúster Nàutic Català.

Aquesta col·laboració ha tingut gran éxit per part del nostre col·lectiu gràcies als excel·lents serveis dels quals disposa l’empresa experta en assegurances.

El seu equip de professionals aprofita la xarxa pròpia de recursos, models de gestió, anàlisi i assessorament, a més d’una experiència demostrada a cada sector d’activitat, per desenvolupar solucions que protegeixen les seves empreses.

Per a més informació:
comercial@albatrosmaritimo.es
www.albatrosmaritimo.com

David Encinas

+34 910 185 220
M +34 685 190 572

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades