Palma International Boat Show del 28 d’abril al 1 de maig

27-abr.-2022 | Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Des del Clùster Náutic Catalá os volem informar del proper Palma International Boat Show, que tindrà lloc el proper dijous 28 d’abril fins al diumenge 1 de maig, l’esdeveniment inaugura la temporada nàutica del Mediterrani i una de les fires més importants del sector. La fia vesteix el passeig marítim de la ciutat de Palma amb 600 vaixells, i ofereix una oportunitat perfecta per a professionals i aficionats a la nàutica.

El Palma International Boat Shou compta també amb Superyacht Village.

El Superyacht Village, abans anomenat Palma Superyacht Show, presenta alguns dels millors SuperIotss de més de 24 metres d’eslora que existeixen actualment en el mercat internacional de brokerage i lloguer. Una altra gran atracció és l’àmplia gamma d’expositors en terra del Village, que mostren des dels últims avanços en el disseny de veles fins a l’electrònica marina d’última generació. El Superyacht Village també inclou una zona dedicada a Refit & Repair, dirigida als experts i professionals de la indústria nàutica.

El Palma International Boat Show va ser en 2021 la primera fira del sector presencial després de la pandèmia. Després de gran reorganització de la fira per a aconseguir un esdeveniment covidfree, l’última edició va ser un èxit de participació tant d’expositors com de públic.

  • 227 expositors
  • 85% de fidelització
BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades