Plataforma de Serveis a Empreses i Emprenedoria de l’AMB

2-maig-2022 | Notícies Generals

Des del Clúster Nàutic Català us informem que l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)Administració local que té com objectiu el de fomentar l’activitat econòmicala creació d’empreses el suport al comerç els serveis en la seva activitat. 

I ens complau informar-vos que han creat la Plataforma de Serveis Empreses Emprenedoria de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMBl’eina que reuneix tots els serveis recursosmunicipals supramunicipals  en l’àmbit metropolità, de suport al creixement empresarial en totes les fases vitals les persones interessades emprendre: des d’on podreu consultar aspectes de finançament, suport, subvencions, allotjament… 

continuació trobareu l’enllaç la Plataforma perquè pugueu conèixer els serveis inclosos que siguin del vostre interès.

https://agenciaeconomica.amb.cat/serveis-per-emprese  

 

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades