Plataforma de Serveis a Empreses i Emprenedoria de l’AMB

2-maig-2022 | Notícies Generals

Comparteix:

Des del Clúster Nàutic Català us informem que l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Administració local que té com a objectiu el de fomentar l’activitat econòmica, la creació d’empreses i el suport al comerç i els serveis en la seva activitat.

I ens complau informar-vos que han creat la Plataforma de Serveis a Empreses i Emprenedoria de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, l’eina que reuneix tots els serveis i recursos, municipals i supramunicipals en l’àmbit metropolità, de suport al creixement empresarial en totes les fases vitals i a les persones interessades a emprendre: des d’on podreu consultar aspectes de finançament, suport, subvencions, allotjament…

A continuació trobareu l’enllaç a la Plataforma perquè pugueu conèixer els serveis inclosos que siguin del vostre interès.

https://agenciaeconomica.amb.cat/serveis-per-empreses

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades