PRESENTA EL TEU PROJECTE ALS PREMIS PER A LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR NÀUTIC.

9-juny-2022 | Notícies del Clúster, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

En el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, tindrà lloc l’acte de lliurament de la VII Edició dels PREMIS A LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR NÀUTIC, que promou CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria i l’atracció de talent i d’inversors envers al nostre sector.

L’acte de lliurament està previst, pel divendres 14 d’octubre de 2022, a les 18 h a l’Espai del Mar del Saló Nàutic Internacional de Barcelona i assistiran personalitats del sector nàutic i de l’Administració Catalana.

Entre les sis edicions anteriors, s’acumulen més de 70 projectes presentats. Projectes de tots tipus, des de projectes industrials, des de nous productes i nous dissenys d’embarcacions, a noves plataformes d’internet, noves metodologies de treball, app’s d’ajut a la navegació, així com diverses iniciatives per promoure la nàutica d’iniciació.

L’admissió de projectes es tanca el 10 de setembre de 2022.


Presenta el teu projecte en la VII edició dels PREMIS A LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR NÀUTIC, i guanya  premis i reconeixement de prestigi en el sector nàutic.


Mes informació i bases:

www.innovanautica.com

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades