Extensió de les línies d’avals ICO per al finançament empresarial

27-juny-2022 | Notícies del Clúster, Notícies Generals

Comparteix:

El Consejo de Ministros ha aprovat un acord per a ampliar el termini dels avals emesos a autònoms i empreses responsables de les línies d’avals COVID ICO, despres del 30 de juny, més enllà de l’expiració del marc temporal d’ajudes de l’Estat. Aprovat per la Comissió Europea. L’adopció d’un procediment eficaç requereix l’aprovació prèvia de la Comissió Europea.

Una ampliació del termini de garantia permetria a empreses i particulars, amb l’aprovació prèvia de l’entitat financera, ampliar el termini de devolució dels seus préstecs a 8 o 10 anys. D’aquesta manera, es facilita el manteniment d’empreses viables que es dificulten en expirar el marc temporal, allargant el termini del préstec garantit, atorgant-los una major rendibilitat per a fer front a les seves obligacions.

Aquesta mesura complementa les mesures adoptades en el Codi de Conducta, que estableix un marc per a la renegociació de les condicions de finançament de clients a través de préstecs amb garantia estatal, i estarà vigent fins a juny de 2023 per a les sol·licituds de remeses.

Més informació: a qualsevol oficina de Banc Sabadell o a la teva entitat.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades