Escrit al President, Pedro Sánchez, amb motiu de l’exclusió de la nàutica d’esbarjo en la bonificació de carburants

12-jul.-2022 | Ajuts i subvencions, Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

El passat 26 de juny s’ha publicat al BOE el Real Decret-llei 11/2022, de 25 de juny, pel qual s’adopten i es prorroguen determinades mesures per a respondre a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna, per a fer front a situacions de vulnerabilitat social i econòmica, i per a la recuperació econòmica i social de l’illa de la Palma.

A banda de felicitar al President, Pedro Sánchez, per la iniciativa del seu Ministeri, perquè creiem sincerament que dona suport a necessitats socials i econòmiques, li demanem explicacions i/o rectificació en relació a l’exclusió de la nàutica d’esbarjo en la bonificació de carburants, el que representa al nostre entendre, un nou greuge comparatiu per al nostre sector.

Per a més informació podeu descarregar aquí l’escrit enviat.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades