NOU SOCI: Experience la Ràpita, Empresa de Charter amb vaixell a Sant Carles de la Ràpita.

18-jul.-2022 | Notícies Generals

Comparteix:

Des del Clúster Nàutic Català volem donar la benvinguda al Nou Soci: Experience La Rapita es una Empresa de Charter amb vaixell a Sant Carles de la Ràpita.

En Experience La Rapita, els hi mou la passió per la mar Mediterrània, pel Delta de l’Ebre, la badia dels Alfacs i les musclaires, llocs privilegiats situats a Sant Carles de la Ràpita que volen compartir amb tu si decideixes embarcar-te en el Experience, un vaixell únic en la zona i on tu seràs el veritable protagonista.

Compten amb diverses propostes que oferir-te, perquè, siguin quals siguin les teves prioritats, puguis triar l’experiència a bord que més t’encaixi. Fan realitat les teves idees, les teves propostes i/o les teves il·lusions, ja que la prioritat és que passis un dia inoblidable amb la teva família, amics/as o companyes/us de treball, ja sigui navegant per la badia, fent una festa, un esdeveniment, excursió o reunió.

Experiències úniques i irrepetibles a bord.
Mar, paisatge, música, menjar…. quina millor combinació?

Potser et ve de gust un passeig amb vaixell o provar un esport aquàtic diferent?

Hem preparat una sèrie de propostes que podem fer a mida per a tu i els teus acompanyants.

Inspira’t en totes ¡ activitats i experiències. Hi ha una gran varietat d’opcions que estem disposats a organitzar per a tu i els teus. En Experiencie La Ràpita treballen perquè visquis una aventura inoblidable.

Aquí van algunes de les propostes:

  • Festes exclusives a bord
  • Celebracions, Aniversaris…
  • Experiències gastronòmiques, tastos de vi personalitzades.
  • Activitats aquàtiques, Caiac, Paddle Surf i Crazy Sofa.
  • Reunions d’empreses creatives i difentes.
  • I Molt més, (Fotografia, Ioga, creixement personal…)

Activitats i excursions personalitzades de tota mena

T’imagines celebrant un aniversari o un comiat de solter en el nostre vaixell? El teu somni ja pot ser una realitat. A  Experience la Ràpita s’encarregen d’organitzar la teva experiència d’inici a fi perquè la gaudeixis al màxim. Programen el teu dia perquè s’ajusti a les teves necessitats i prioritats. Porta a les teves persones favorites a la mar i viu una aventura d’allò més apassionant en la Badia dels Alfacs, el port natural més gran d’Europa.

Perquè no hi ha res millor que un dia de sol navegant amb la teva gent!

Descarrega’t el flyer per a viure Experience la Ràpita

Per a més informació contacta al 655 400 008 o a experiencelarapita@gmail.com.

També pot visitar https://www.experience-larapita.com/

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades