10% DE DESCOMPTE EN EL CURS DE “ENERGÍA EOLICA MARINA” DE FUNDACIÓN INGENIERO JORGE JUAN

15-set.-2022 | Formació i cursos, Notícies Generals, Seminaris, jornades i premis

Comparteix:

Fruit del conveni de col·laboració amb la Fundación Ingeniero Jorge Juan, us informem del proper curs sobre ENERGIA EOLICA MARINA que començarà el proper 17 d’octubre, i us recordem que els nostres associats teniu el 10% de descompte.


Amb aquest curs l’alumne coneixerà els paràmetres que intervenen en la selecció d’un emplaçament marí per a avaluar la seva elegibilitat per a la instal·lació en ell d’un parc eòlic, així com els principis bàsics de funcionament d’un aerogenerador.

Aprendrà a seleccionar la​​ subestructura idònia per a un emplaçament marí i com seleccionar el fondeig idoni d’una plataforma flotant en un emplaçament donat.

Se li mostraran els diferents tipus de càrregues que suporta un aerogenerador flotant i com controlar els seus efectes (Sistema de control) i conèixer els equips i la tecnologia implicada per a diferents configuracions i emplaçament de parcs eòlics offshore i la seva connexió a la Xarxa.

Aprendrà a conèixer les diferents estratègies de fabricació, transport, instal·lació i posada en marxa i descriure les diferents operacions a executar en la mar i els diferents vaixells implicats i a com seleccionar l’estratègia de manteniment òptima per a un parc eòlic marí dau i com calcular el LCOE d’un parc eòlic marí dau.

Més informació i inscripcions a: https://ingenierojorgejuan.com/es/c/122/energia-eolica-marina

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades