10% DE DESCOMPTE EN EL CURS DE “ENERGÍA EOLICA MARINA” DE FUNDACIÓN INGENIERO JORGE JUAN

15-set.-2022 | Cursos, Seminaris i Jornades, Notícies Formació, Notícies Generals

Fruit del conveni de col·laboració amb la FundacióIngeniero Jorge Juanus informem del proper curs sobre ENERGIA EOLICA MARINA que començarà el proper 17 d’octubre, us recordem que els nostres associats teniu el 10% de descompte.


Amb aquest curs l’alumne coneixerà els paràmetres que intervenen en la selecció d’un emplaçament marí per a avaluar la seva elegibilitat per a la instal·lació en ell d’un parc eòlic, així com els principis bàsics de funcionament d’un aerogenerador.

Aprendrà a seleccionar la​​ subestructura idònia per a un emplaçament marí i com seleccionar el fondeig idoni d’una plataforma flotant en un emplaçament donat.

Se li mostraran els diferents tipus de càrregues que suporta un aerogenerador flotant i com controlar els seus efectes (Sistema de control) i conèixer els equips i la tecnologia implicada per a diferents configuracions i emplaçament de parcs eòlics offshore i la seva connexió a la Xarxa.

Aprendrà a conèixer les diferents estratègies de fabricació, transport, instal·lació i posada en marxa i descriure les diferents operacions a executar en la mar i els diferents vaixells implicats i a com seleccionar l’estratègia de manteniment òptima per a un parc eòlic marí dau i com calcular el LCOE d’un parc eòlic marí dau.

informació inscripcions a: https://ingenierojorgejuan.com/es/c/122/energia-eolica-marina

 

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades