CATALUNYA AMB PATÍ DE VELA

9-oct.-2022 | Notícies Generals

Comparteix:

Des del Clúster Nàutic Català tenim el plaer de presentar el llibre de Daniel Romaní anomenat “Catalunya amb patí de vela”.

Una historia d’aventures reals i que alhora fa de guia de la costa catalana.


A continuació us deixem un fragment del autor:

“Quan som al principi de la llarga platja que hi ha entre el Garraf i el delta del Llobregat, portats per un garbí bastant fort,sento un cliiing. Tardo uns segons a adonar-me de què ha passat: l’estai de popa d’estribord, un dels sis cables que sostenen el pal de la vela, s’ha desenganxat completament del flotador.“Salta!”, crido a la meva germana, que va asseguda força endavant. El fort vent apaga la meva veu. “Salta! Saaaalta al’aigua!”. En aquell moment el pal cau a l’aigua i s’endú la vela.Som pràcticament davant del Club Nàutic Castelldefels. Hiarribem nedant, empenyent elbarco. El meu cap barrina lespossibilitats que tinc de continuar,que són poques”. Aquest és undels fragments del llibre.  “Catalunya amb patí de vela”, de Daniel Romaní.

L’autor hi explica elrecorregut que va fer pel litoralcatalà,l’estiu del 2021,del delta de l’Ebre al cap de Creus, abordd’un patí de vela, el genial catamarà creat a Catalunya fa un segleque es governa sense timó. Romaní narrales aventures que vaviure durant la singladura i el paisatge marítim: les badies, elspenya-segats, les desembocadures dels rius, les platges, les cales iles poblacions costaneres… A més, dona veu als qui el vanacompanyar-des de terra o navegant-, que van contribuirdecisivament a l’èxit de la travessa i a fer-la encara mésapassionant.“Catalunya amb patí de vela” ha estat editat per VienaEdicions.

Us passem les dades de l’autor Daniel Romaní Cornet:
www.danielromani.catromanidaniel@gmail.com – Tel. 646727000

Com cada any el Clúster Nàutic Català estará present al Saló Nàutic (stand c410 al Moll de la Fusta). Us esperem!

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades