ACTE LLIURAMENT DISTINCIONS SOCIS D’HONOR CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ

10-oct.-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

A proposta del Comitè Executiu del Clúster Nàutic Català, la Junta Directiva atorgarà les distincions com a Socis d’Honor 2022 de l’entitat en reconeixement a la seva trajectòria personal i professional a diversos reconeguts professionals del sector de les províncies catalanes de Girona, Barcelona i Tarragona.

Les persones distingides es donaran a coneixer en l’acte del proper divendres 14 d’octubre a les 19h, al nostre stand C410, del Saló Nàutic, acte en el que participaran els Srs. Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat, Luis Conde, President del Saló Nàutic, Amadeu Núñez i Miquel Guarner, respectivament President i Secretari General del Clúster Nàutic Català.

Us deixem el link per accedir al document del llistat de tots els Socis d’honor del Clúster Nàutic Català fins al 2021

SOCIS D’HONOR 2021

Com cada any el Clúster Nàutic Català estará present al Saló Nàutic (stand c410 al Moll de la Fusta)

Us esperem!

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades