LLIURAMENT DE LES DISTINCIONS DE SOCIS D’HONOR 2022

15-oct.-2022 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Les distincions van ser donades a Abel Palau de JOPANAUTICA, Miquel Roig de PRONAUTIC, Amadeu Perxachs D’ESCOLA NÀUTICA MARESME I als Germans Vizcarro de NÀUTICA ALFACS.


Barcelona, Octubre 2022. -A proposta del Comitè Executiu del Clúster Nàutic Català, la Junta Directiva va atorgar les distincions, que van serratificades per l’Assemblea General, com a Socis d’Honor de l’entitat en reconeixement a la seva trajectòria personal i professional a:

ABEL PALAU de JOPA NÀUTICA, SL

Des de ben jove l’Abel anava cada dia al taller després de l’escola i als 15 anys ja s’hi va involucrar per sempre mes.

Després del servei militar va continuar agafant mes responsabilitats iconjuntament varen ampliar l’empresa denominant-la JOPA NAUTICA idedicant-la a la nàutica d’esbarjo fins avui.

L’Abel va participar en la creació i participació de diferents associacions com el C.I.T., la U.B.E.T. i el Club Nautic de L’Escala, CORVE de Girona i ADIN, l’Associació d’Indústries Nàutiques.

L’Abel és una persona reconeguda i apreciada dins del món de la nàutica.

MIQUEL ROIG de PRONAUTIC, SL.

Després de treballar com director comercial decideix emprendre el seu propi repte empresarial i fundà l’empresa Pronautic l’any 1989.

Dedicada des de els seus inicis a la distribució de tota mena d’accessoris nàutics i pioners en la venta de recanvis genèrics per motors marins.

Gracies a l’esperit emprenedor del Sr. Roig, tota la família i col·laboradors han permès després de 34 anys que Pronautic sigui una referència en la distribució d’equipament nàutic a Espanya.

AMADEU PERXACHS d’ESCOLA NÀUTICA MARESME, SL.

L’Amadeu Perxachs, recentment traspassat, va relacionar-se amb la nàutica esportiva com a professional directament relacionat creant una Escola Nàutica als anys 80, alhora que vivint una implicació en el sector per el seu desenvolupament i evolució. Compatibilitzava les seves activitats docents amb la participació pro-activa davant l ́Administració, tant autonòmica com estatal, en una mirada posada en el sector.

Va ser durant molts anys el president de l ́Associació Catalana d ́Escoles Nàutiques on va ser sempre reconegut com un interlocutor que mirava més enllà dels seus interessos vetllant pels interessos generals. Els darrers quinze anys, ha estat membre de la Junta Directiva del Clúster Nàutic Català, sempre un dels seus membres més actius.

GERMANS VIZCARRO, JUAN RAMON I JOSE ANTONIO, de NÀUTICA ALFACS, SL.

Nàutica Alfacs fou iniciada per Antonio Albiol “Lo Peñiscola” l’any 1945,on es realitzaven treballs per a embarcacions de pesca tradicional. Ambell, treballaven els seus nebots, Juan Ramon i Jose Antonio Vizcarro, els quals, uns anys després es farien càrrec de l’empresa.

L’any 1969 va néixer Nàutica Alfacs, empresa pionera en el sector nàutic del sud de Catalunya.

Actualment és un gran referent amb més de 50 anys d’experiència, tant amb el manteniment i reparació d’embarcacions com en salvament i seguretat marítima, matèria en la que es va especialitzar en 1980. I ara com ara és l’única empresa dedicada al salvament en les Terres de l’Ebre. Amb més de 40 anys reparant embarcacions pneumàtiques de diferents marques. I les seves instal·lacions estan homologades per adonar un servei de qualitat en productes de salvament.


L’acte va comptar amb la participació del Srs. Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat, Luis Conde, President del Saló Nàutic, Amadeu Núñez i Miquel Guarner, respectivament President i Secretari General del Clúster Nàutic Català.

Declaracions:

En opinió d’Amadeu Núñez, President del Clúster Nàutic Català, “en els més de 50 anys de trajectòria de la nostra entitat, ja son 38 les persones que des de la nostra associació hem volgut distingir amb la distinció de socis d’honor. Tenim un ventall molt ampli de trajectòries, des de fabricants d’embarcacions, motors i components a distribuïdors de productes i empreses de serveis. El nostre sector es un sector que acumula una àmplia gama d’activitats.


A continuació us deixem la Nota de Premsa amb tota la informació detallada sobre l’acte.

 NdP ACTE LLIURAMENT DISTINCIONS SOCIS HONOR Octubre 2022

SOCIS D’HONOR 2022

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades