EL CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ PROMOU LA FUNDACIÓ MAR BLAU

16-oct.-2022 | Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Barcelona, Octubre 2022. -En el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona,va tenir lloc l’acte de presentació de la FUNDACIÓ MAR BLAU,www.marblau.org.

La Fundació Mar Blau és una entitat sense ànim de lucre, promoguda pel Clúster Nàutic Català by ADIN, que té per objectiu promoure la preservació dels nostres mars, així com la creació d’una plataforma de diàleg i col·laboració entre empreses, administracions i la societat, amb la finalitat de contribuir conjuntament a un model de desenvolupament més sostenible que minimitzi l’impacte actual sobre els ecosistemes marins. Des del Clúster Nàutic Català conscients de la importància de la sostenibilitat pel desenvolupament del sector hem apostat per contribuir a la sostenibilitat dels nostres mars i de tot el planeta, impulsant la Fundació Mar Blau,www.marblau.org.

 

 


“Sostenibilitat i economía blava” resumeixen l’essència dels nostres valors:

♻️ Sostenibilitat: Promoure actuacions que afavoreixin la millora delmedi ambient i la sostenibilitat dels nostres mars.

🌏 Economia blava: Promoure els diferents sectors econòmics relacionats amb lesactivitats marines i amb la preservació dels nostres mars.

👨‍👨‍👧‍👦 Punt de trobada: Promoure el diàleg entre la societat, els professionals, els expertsi les autoritats per consensuar propostes sostenibles perpromoure la sostenibilitat marina i l’economia blava.

⚙️ Colaboració: Utilitzar aquest punt de trobada per construir coneixement quecontribueixi a la sostenibilitat marina i l’economia blava i que possi-biliti la col·laboració entre empreses i administracions públiques.


 

 

La nostra primera activitat ha estat promoure el DQN – DISTINTIU DE QUALITATMEDIAMBIEN-TAL NÀUTICA i una GUIA DE BONES PRÀCTIQUES MEDIAMBIENTALS per a les empreses nàutiques, prologada per l’Hble. Consellera T. Jordà.

A l’acte de presentació de la Fundació, varen participar:

  • Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat
  • Luis Conde, President del Saló Nàutic de Barcelona
  • Amadeu Núñez, President del Cluster Nàutic Català
  • Miquel Guarner, Secretari General del Clúster Nàutic Català

Declaracions:

Amadeu Nuñez, president de la Fundació Mar Blau i del Clúster Nàutic Català “El planeta necessita que totes les activitats que desenvolupem els essers humans, ja siguin industrials, comercials i/o socials siguin sostenibles; la nàutica catalana es especialment sensible, ja que en bona mesura el nostre desenvolupament depèn de la qualitat del medi marí, i per aquest motiu desdel Clúster Nàutic Català hem promogut, i presentem avui, la Fundació MarBlau.”


A continuació us deixem el link de la web de la Fundació i la nota de Premsa.

www.marblau.org.

Nota de premsa: NÀUTICA CATALANA SOSTENIBILITAT – Octubre 2022

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades